Яйця з начинкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Багато буває варіацій на тему начинки для фаршированих яєць. Велика частина їх містить майонез. Я трохи змінила рецептуру, додавши замість майонезу сметану і білий хрін.
Яйця відварити круто. Остудіть, очистіть і розріжте навпіл. Жовтки розітріть, змішайте з тертим сиром, хрін, сметаною, сіллю, перцем. Фаршируйте половинки яйця, прикрасьте зеленню і подавайте.
- Яйця курячі - 6 штук
 - Крем - 1 Ст. Ложка
 - Білий хрін - 1 Чайна ложка
 - Сир твердий - 50 грам
 - Сіль, чорний мелений перець - 1 грам
 - Зелена цибуля, зелень будь-яка - За смаком
 

Курячі яйця відваріть в киплячій воді круто. Очистіть.

Кожне яйце розрізати гострим ножем навпіл.

Мартенс відділи Желтков. Білки відкладіть.

Натріть на дрібній тертці твердий сир.

Додайте сметану, білий хрін, чорний мелений перець і сіль.

Отриманою пастою наповніть кожну половинку яєць.

Прикрасьте зеленою цибулею і петрушкою. Подайте до столу.