Юмбрікі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Юмбрікі - ніжні солодкі тістечка. Основа - заварне тісто, всередині - сирна начинка. Якщо ваші дітки не люблять сир, запропонуйте їм тістечка, від них вони точно не відмовляться! Корисно і смачно!
Дівчатка, розповідаю, як приготувати "юмбрікі", дивіться і пробуйте. Це невагомі тістечка, на ніжному заварний тесті з сирним кремом і ароматом ванілі. Все дуже просто, головне правильно зробити тісто, щоб усередині тістечка вийшли порожніми. Наповнюємо кремом і насолоджуємося! хай щастить! 
- Вода - 250 мілілітрів
 - Борошно пшеничне - 160 грам
 - Ванільна есенція - 1 крапля
 - Яйце - 4 штуки
 - Вершкове масло - 90 грам
 - Сир - 400 грам
 - Цукор - 4 Ст. Ложки
 - Крем - 150 грам
 

1. Підготуйте продукти, приступимо! 

2. Вершкове масло з'єднайте з водою, доведіть до кипіння.

3. У киплячу суміш покладіть борошно, швидко перемішуйте хвилинку-дві, зніміть з вогню. Доведіть тісто до однорідного стану.

4. Остудіть трохи тісто.

5. Приготуйте міксер з насадками для тіста "гак" . У тепле тісто вбивайте по одному яйця і ретельно міксером вимішують тісто. Не додавайте наступне яйце, поки попереднє не буде повністю втрутитися.

6. Готово. Якщо яйця великі, то покладіть 3 штуки, інакше тісто буде рідкуватим.

7. Чайними ложками викладайте тісто на змащене деко і випікайте в гарячій духовці (200 градусів) по 15 хвилин кожну партію. Потім знизьте температуру до 160 градусів і потримайте ще хвилин 10-15 в духовці. Не забувайте робити невеликі відстані, тістечка ростуть! 

8. Готова перша партія.

9. Для начинки потрібно з'єднати сир з цукром і сметаною. Додати крапельку ванільного екстракту або есенції. Сир обов'язково протріть через дрібне металеве сито або терку.

10. Сирною начинкою наповніть кулінарний шприц або мішок, поставте насадку "носик" . Проколюйте тістечка знизу або збоку і наповнюйте кремом.

11. Перед подачею можна посипати юмбрікі цукровою пудрою.

12. Смачного!