Заморожена кольорова капуста в клярі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт замороженої цвітної капусти в клярі - прекрасна закуска на всі випадки життя: хрустка, ароматна і смачна. Дивимося і записуємо!
Для приготування замороженої цвітної капусти в клярі ми візьмемо один качан капусти і відварити попередньо. Соди знадобиться зовсім небагато.
- Капуста - 1 кілограм
 - Яйця - 3 штуки
 - Крем - 1 Склянка
 - Борошно - 150 грам
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 0, 5 чайних ложки
 - Сода - 1 щіпка
 - Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
 

Промийте капусту.

Розділіть на суцвіття і відваріть.

Злийте воду, обсушити капусту гарненько і покладіть в пакет, відправляємо в морозилку на 24 годину. Я вам розповіла про замороження цвітної капусти, таку капусту можна зберігати з осені до літа.

Коли вирішите приготувати заморожену капусту, то починайте з клярі. Кляр робиться наступним чином: яйця збиваємо, додаємо сметану, борошно, сіль і цукор, а також соду на кінчику ножа.

Заморожену капусту прямо в пакеті залийте водою (не гарячою), почекайте, поки розморозиться. Потім гарненько в клярі обваляйте.

І обсмажуємо в маслі з усіх боків до золотистого кольору.
Ось заморожена кольорова капуста в клярі і готова. Смачного!
Ось заморожена кольорова капуста в клярі і готова. Смачного!