Салат з кабачків Юлії Міняєва
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий салат зі смажених кабачків з зеленню і часником прекрасно зберігається всю зиму. Відкриєш таку баночку взимку, - і вона моментально з'їдається. Рекомендую скористатися рецептом!
Звичайно, в цю заготовку цілком можна додати і інші овочі: обсмажену цибулю, морква та інші за Вашим бажанням, але я все таки рекомендую приготувати цю заготовку саме за цим рецептом, - результат Вам сподобається!
- Кабачок - 1 кілограм
- Часник - 7 зубчиків
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка

1. Кабачки почистіть і наріжте кружальцями. Молоденькі можна не чистити.

2. Обсмажте з додаванням олії до готовності.

3. Кріп і часник наріжте.

4. У стерилізовані банки викладіть трохи кропу і часнику.

5. Потім покладіть кабачки, добре утрамбовуючи. Додати сіль, кабачки дадуть сік.

6. Налийте масло, оцет і викладіть зверху кріп і часник.

7. На дно каструлі викладіть складений рушник, поставте банку і налийте води до половини банки. Доведіть до кипіння і стерилізують 20 хвилин. Закрийте кришками.

8. Смачного!