Бородинський хліб в хлібопічці «Panasonic» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Спробуйте цей прекрасний бородинський хліб з хлібопічки «Панасонік» з добавками у вигляді меду і винного оцту. Хліб приправлений тмином і коріандром. Виходить дуже смачно і, без сумнівів, запашний!
Неймовірно смачний і пахучий, ще по дитинству знайомий всім нам бородинський хліб, приготований в хлібопічці «Панасонік», доповнить вашу буденну трапезу корисними мікроелементами і вітамінами. Хліб готується швидко. Для його отримання не потрібно виділяти особливий час, процес відбувається сам собою. У готуванні, крім суміші пшеничного і житнього борошна, використовуються солод, мідь, koriandr, кмин і темний винний оцет. Смачного! 
- Вода - 240 мілілітрів
 - Солод - 2 Ст. Ложки
 - Борошно пшеничне - 210 грам
 - Борошно житнє - 210 грам
 - Мед - 2 Ст. Ложки
 - Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
 - Кмин - 2 Ст. Ложки
 - Коріандр мелений - 1 Ст. Ложка
 - Винний оцет - 2 Ст. Ложки (темний)
 - Сіль - 1, 5 чайних ложки
 - Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
 

1. Першим кроком на шляху приготування бородинского хліба в хлібопічці буде процес заварювання солоду. Саме за допомогою такого солоду розкриються багатий аромат і насичений смак готової випічки. Насипте солод в невелику ємність, залийте окропом, перемішайте і остудіть.

2. У ємності хлібопічки начннайте формувати майбутній хліб. Налийте солод, додайте мед і винний оцет. Влийте соняшникову олію.

3. Зверху насипте житнє і пшеничне борошно. Покладіть кмин.

4. Додати сіль, додайте коріандр, помістіть в центр дріжджі.

5. Випікайте хліб в режимі французької випічки. Триває процес 4 годин 10 хвилин. Вийшло 750 г ароматного хліба з скоринкою середньої прожарювання.

6. Хліб вийміть з ємності хлібопічки і остудіть на решітці.