Житній хліб в хлібопічці «Panasonic» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
І що б я робила без своєї улюбленої помічниці на кухні - хлібопічки? ! Мої домочадці вже відмовляються їсти покупної хліб, а тільки і роблять, що вимагають власного свіжий і ароматний домашній хліб.
"як приготувати житній хліб в хлепопечке "панасонк"? ", - запитаєте ви, а я відповім, що це дуже просто! У цьому рецепті я вирішила додати невелику солодку нотку у вигляді родзинок. Повірте, він не буде зайвим. Але якщо його немає, то все одно буде смачно. Давайте вже приступимо до ароматної випічки! 
- Пшеничне борошно - 250 грам
 - Житнє борошно - 250 грам
 - Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
 - Сухе молоко - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1, 5 чайних ложки
 - Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
 - Вода - 420 мілілітрів
 - Ізюм - 50 грам
 

Засипте в в чашу хлібопічки по верствам: воду, сіль, цукор, сухе молоко, обидва види борошна, дріжджі, родзинки.

Далі ставимо випікати тісто в режимі 07 з насадкою для житнього хліба. Готується він буде протягом 3, 5 годин.

Хліб вийде дуже щільний і красивого рум'яного кольору. Приємною дегустації!