Деруни з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Поєднання картоплі з м'ясом для російської людини - класичне. А рум'яні деруни з м'ясом обожнюють все, хто їх коли-небудь пробував. М'ясо підійде будь-який - свинина, яловичина, даже курятина. Вкуснятина!
Як приготувати деруни з м'ясом? 
1. Нам знадобиться промитий і очищений картопля. Потім його треба натерти на тертці або в комбайні.
2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть руками сік. Через деякий час, ви побачите на дні миски крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею.
3. До картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, гарненько перемішайте. Повинна вийти однорідна маса.
4. Якщо у вас м'ясо, то зробіть з нього фарш. Пропустіть через м'ясорубку і невелику цибулину. Додайте сіль, перець, спеції для м'яса, ложку-дві води і перемішайте.
5. У сковороду влийте кілька ложок растіітельного масла, нагрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни покладіть по ложці або менше м'ясної начинки.
6. Потім на м'ясо зверху викладіть ще ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверните. Смажити деруни з м'ясом треба до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку.
6. Деруни з м'ясом подавайте з маслом або зі сметаною.
Деруни з м'ясом готові! 
Смачного! 
- Картопля - 6 штук (великого розміру)
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 2-3 Ст. Ложок
 - Цибулина - 1 штука (невелика)
 - Сіль, перець - За смаком
 - М'ясний фарш - 250 грам (будь-який)
 - Спеції для м'яса - - За смаком
 - Масло рослинне - 1/2 склянки (по потребі)
 
1. Нам знадобиться промитий і очищений картопля. Потім його треба натерти на тертці або в комбайні.
2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть руками сік. Через деякий час, ви побачите на дні миски крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею.
3. До картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, гарненько перемішайте. Повинна вийти однорідна маса.
4. Якщо у вас м'ясо, то зробіть з нього фарш. Пропустіть через м'ясорубку і невелику цибулину. Додайте сіль, перець, спеції для м'яса, ложку-дві води і перемішайте.
5. У сковороду влийте кілька ложок растіітельного масла, нагрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни покладіть по ложці або менше м'ясної начинки.
6. Потім на м'ясо зверху викладіть ще ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверните. Смажити деруни з м'ясом треба до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку.
6. Деруни з м'ясом подавайте з маслом або зі сметаною.
Деруни з м'ясом готові!
Смачного!