Десерт «Kobler» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Коблер - це такий дуже смачний американський десерт, який готується з фруктів і солодкого тіста. Сьогодні я дам вам базовий рецепт десерту "коблер", а вже як його використовувати - залежить лише від вас!
Рецепт десерту "коблер" дуже простий, що не дивно - блюдо адже американське, а американці складних рецептів не люблять. У них все готується просто і швидко, однак страви виходять досить смачні. Десерт"Kobler" - саме таке, швидке в приготуванні, але дуже смачна страва, яке сподобається кожному. Розповідаю, як його зробити! 
- Ревінь - 400 грам (можна використовувати заморожений )
 - Цукор - 3/4 склянки (або за смаком)
 - Кукурудзяний крохмаль - 2+1/2 Ст. Ложки
 - Ваніль - 2 чайних ложки
 - Борошно - 2 склянки
 - Цукор - 1/2 склянки (для тіста)
 - Розпушувач тіста - 4 чайних ложки
 - Сода - ½ Чайних ложок
 - Сіль - ½ Чайних ложок
 - Вершкове масло - 10 Ст. Ложок (розтопленого)
 - Кефір - ⅔ Склянок
 

Додайте розтопленого і охолодженого вершкового масла в кефір і акуратно перемішайте.

Викладіть тісто таким чином, як це показано на фотографії. Змастіть тісто зверху розтопленим маслом, для цього найзручніше використовувати пензлик. Ставимо запікатися в духовку на 15 хвилин. Випікаємо при температурі 400 градусів.