Фарш із телятини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Спробуйте приготувати фарш з ніжною, молодої телятини в домашніх умовах! Котлетки з такого фаршу виходять чудові! Ніжні і соковиті, вони просто тануть у роті. Рекомендую!
Перед вами - класичний рецепт приготування фаршу з телятини в домашніх умовах. Для фаршу бажано використовувати молоду і ніжну телятину. Тоді ваші котлетки вийдуть дуже ніжними і смачними, гарантую! сподіваюся, у вас не виникне труднощів, адже тут все просто і зрозуміло. Хай щастить! 
- Телятина - 1 кілограм
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки
 - Яйце - 1 штука
 - Хліб - 2 скибочки
 - Молоко - 100 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Олія - За смаком (топлене)
 

Телятину промиваємо і ріжемо середніми шматочками.

Лук очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.

Пропускаємо цибулю і м'ясо через м'ясорубку.

Фарш готовий! А щоб приготувати котлетки, замочіть хліб (myakish) в молоці.

Змішайте фарш з м'якоттю хліба і одним яйцем.

Сформуйте котлетки.