Фузилли 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу вам показати, як приготувати фузіллі, макарошки з соусом. Соус приготуємо томатний з креветками. Ці макарони відмінно вбирають соус і виходять вельми апетитними на вигляд. Спробуєте?
Мені здається, що цей варіант приготування пасти дуже вишуканий при всій його простоті. Ви коли-небудь пробували додавати в пасту гарбуз? Я особисто до цього не пробувала. Але вийшло несподівано смачно і цікаво.
Дуже рекомендую! 
- Креветки - 280 грам
 - Фузилли - 280 грам
 - Часник - 2 зубчики
 - Гарбуз - 1 штука (маленька)
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Оливки - 30 грам
 - Сіль, перець - За смаком
 - Петрушка - За смаком
 - Томатний соус - За смаком
 

Гарбуз поріжте невеликими шматочками, збризніть маслом, посипте сіллю і перцем. Викладіть на деко в один шар і запечіть 12 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Креветки очистіть, вимийте просушіть, обсмажте хвилини 4 на сковороді з краплею олії.

У сковороду влийте 2 немає. Ложки олії, обсмажте хвилину порубаний часник, потім влийте томатну пасту, обсмажте хвилинку, влийте томатний соус і покладіть подрібнені оливки. Додайте сіль і перець, Тушіте 5 хвилин.

Відваріть фузіллі в підсоленій воді по інструкції на упаковці, злийте воду.

Залишилося змішати макарошки, томатний соус, креветки і гарбуз і насолоджуватися блюдом. Приємного!