Гостра стручкова квасоля 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо на основне у вас вже вибрано оригінальне блюдо, то гарнір я раджу приготувати постій - класичний. Обсмажені овочі стануть чудовою ідеєю. Наприклад, стручкова квасоля підійде для стейка.
Пропоную вам ознайомитися з процесом приготування гострої стручкової квасолі в азіатському стилі. По-максимуму збережемо свіжість і хрускіт бобових, тому зробимо швидку обсмажування, як для овочів Стир-Фрай. В результаті отримаємо соковиту текстуру з гострими нотками. Квасоля можна розглянути і як основне блюдо для вегетаріанців.
- Фасоль стручковая - 300 грам
 - Вода - 1 Ст. Ложка
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 - Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
 - Часник - 3-4 зубчиків
 - Сіль - За смаком
 

1. Для початку ретельно промийте квасолю, розріжте кожен стручок на 2 частини.

2. Подрібніть очищений часник.

3. Потім на сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому квасоля, помішуючи, протягом 1-ої хвилини. Додайте часник і воду.

4. Додайте перець і сіль. Помішуючи, обсмажте квасоля до готовності.

5. Через 9 хвилин блюдо буде готово! Смачного!