Хліб з часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо у вас вдома є хлібопічка, спробуйте приготувати хліб з часником - svezhenykiy, ароматний він буде прекрасним доповненням до вашого улюбленої страви.
Який би смачний суп, яке б смачне другу страву ви не приготували, якщо ви подасте до нього свіженький і ароматний хліб з часником - саме він стане акцентом всього прийому їжі. Хліб виходить м'яким, розсипчастий і, завдяки часнику, дуже ароматним. Головне - чітко слідувати рецептурою і не поспішати. Хай щастить! 
- Молоко - 200 мілілітрів
 - Вода - 40 мілілітрів
 - Борошно - 350 грам
 - Мед - 1 Ст. Ложка
 - Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Вершкове масло - 35 грам
 - Свіжий кріп - 2-3 Ст. Ложок
 - Часник - 5 зубчиків
 

Прямо в хлібопічці починаємо місити тісто. Додаємо борошно, сіль, дріжджі, молоко, воду і мед, гарненько перемішуємо і формуємо колобок.

У хлібопічці вибираємо програму "тісто", ставимо на півтори години. Тісто має значно збільшитися в обсязі.

Тим часом розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього подрібнений часник і кріп. Тісто розділяємо на 11-12 частин, розгортаємо кожну частину на тонкий хлібець, намазуємо кожен ароматним вершковим маслом.

Складаємо коржі одна до іншої, формуючи таку собі гармошку.

Хвилин 40 даємо тесту постояти, а потім в хлібопічці вибираємо програму "випічка" і поставити на 50 хвилин.

Уже готовий хліб залишилося остудити на решітці і свіженьким подавати до столу.