Картопляна запіканка в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Шукаєте рецепт для сімейної вечері? Картопляна запіканка в мультиварці - то, що вам потрібно. І гарнір, і головне блюдо - два в одному. Дізнайтеся, як приготувати картопляну запіканку в мультиварці.
Найвідоміша картопляна запіканка, "пастуший пиріг", прийшла до нас з Англії. У класичному рецепті обов'язково потрібно використовувати яловичий бульйон і зелений горошок. Я хочу поділитися з вами простим, спрощеним рецептом приготування картопляної запіканки в мультиварці. Запіканка виходить красивою, рум'яної і смачною. Леді та джентельмени, рецепт картопляної запіканки з фото - до вашої уваги! 
- Картопля - 350 грам
 - Фарш - 500 грам
 - Сир - 100 грам (твердий)
 - Цибуля - 100 грам
 - Майонез - 100 грам
 - Яйця - 3 штуки
 - Борошно - 3 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - 10 грам
 - Сіль, спеції - - За смаком
 

Відваріть картоплю і пам'ятайте його в пюре (нічого не додавайте, просто потовчіть картоплю). Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і викладіть товчений картопля на дно. Рівномірно розподіліть картопля лопаткою.

На сковороді обсмажте фарш і дрібно нашатковану цибулю. Викладіть обсмажений фарш зверху на картоплю.

Зробіть соус. Для цього змішайте майонез, яйця і борошно. Полийте запіканку соусом і акуратно струсіть чашу мультиварки, щоб соус рівномірно розподілився.

Посипте запіканку тертим сиром і закрийте кришку мультиварки. Виберіть режим "випічка" і встановіть таймер на 65 хвилин. Після звукового сигналу вимкніть мультиварку, але запіканку не вистачало, дайте їй настоятися протягом 15 хвилин (кришку не відкривайте). Запіканка готова! Смачного!