Каша з червоної сочевиці з каррі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Каша з червоної сочевиці з каррі - це дуже просте, але дуже багате вітамінами і корисне блюдо, яке можна подавати і як гарнір, і самостійно.
Рецепт каші з червоної сочевиці з каррі взяти на замітку потрібно просто обов'язково. По перше, сама по собі сочевиця - це шалено корисна річ, яку хоча б зрідка потрібно готувати. По-друге, готується сочевиця дуже просто, швидше гороху або квасолі, оскільки її не потрібно замочувати. По-третє, цю кашу не потрібно солити і її можна їсти без хліба - відмінне блюдо для діабетиків. Каша з сочевиці виходить дуже ситної, але, в той же час, не містить великої кількості калорій.
- Сочевиця червона - 200 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 2 штуки
 - Ізюм - 2 Ст. Ложки
 - Коньяк - 1 Ст. Ложка
 - Каррі - 1, 5 чайних ложки
 - Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
 - Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
 - Вода - 1, 5 склянки
 - Сіль, перець - - За смаком
 

Цибулю нарізаємо кубиками, морква - НЕ невеликі шматочки.

Ізюм залити коньяком, додати дві столові ложки води і залишити. Нехай настоюється.

Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо в ньому цибулю і моркву до золотистого.

Додаємо в сковороду сочевицю (попередньо промиту), родзинки і спеції. Заливаємо все це справа водою (приблизно півтори склянки).

Готуємо приблизно 10-15 хвилин на середньому вогні, регулярно помішуючи. Коли чечевиця стане м'якою - значить, каша готова. У вже готову кашу додаємо сіль і перець за смаком. Смачного!