Кіноа з гарбузом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Кіноа з гарбузом - щось на кшталт ситного салату, який найкраще подавати теплим. Готується просто, а виходить ситно і смачно. Беріть на замітку!
Докладніше, як приготувати кіноа з гарбузом я розповім нижче. Гарбуз підійде як свіжа, так і заморожена. Якщо хочете зробити смак страви яскравіше - додайте оливки, маслини або в'ялені томати. Таке блюдо зручно брати з собою на роботу і навчання, тому що воно добре збалансовано за складом.
- Лобода - 60 грам
 - Гарбуз - 150-200 грам
 - Сир - 30 грам
 - Болгарський перець - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Італійські трави - 1 Чайна ложка
 - Сіль - За смаком
 - Часниковий порошок - За смаком
 - Чорний перець - За смаком
 - Оливкова олія - За смаком
 - Паростки гороху - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Гарбуз очистите від шкірки і наріжте на скибочки середнього розміру. Посипте скибочки часниковим порошком і італійськими травами. Запікайте 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Поставте каструлю з кіноа і водою на середній вогонь. Доведіть до кипіння, зменшіть температуру на мінімальну і варіть киноа 20 хвилин під кришкою.

Моркву натріть на крупній тертці, болгарської перець наріжте брусочками. Обсмажте овочі на середньому вогні до м'якості.

У великій мисці з'єднайте киноа і всі овочі. Додайте паростки гороху і тертий сир. Заправте оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком.

Кіноа з гарбузом готова, смачного!