Котлети з кабачків в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Котлети з кабачків в духовці - це дуже здорово і смачно. Прекрасне друга страва на обід або вечерю з інгредієнтів, які дуже прості і доступні. Ділюся рецептом.
Кабачкові котлети - відмінне дієтичне блюдо. Любителі здорового харчування точно не залишаться байдужими. Влітку, коли кабачків - в достатку, такі котлети ми готуємо дуже часто - вони виходять дешевими за собівартістю, проте всім в нашій родині вони подобаються. Отже, готуємо котлети з кабачків в духовці! 
- Кабачки - 600 грам
 - Перецьь болгарський - 300 грам
 - Капуста - 200 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Яйця - 2 штуки
 - Зелень - За смаком
 - Білий хліб - 3-4 скибочок
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 6 зубчиків
 - Часник - 6 зубчиків
 - Сир - 6 скибочок (твердий)
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

1. Кабачки, болгарський перець і капусту ретельно промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки, потім подрібнюємо в кухонному комбайні. Якщо соку багато, можна вилити.

2. Лук натираємо на дрібній тертці.

3. Часник пропускаємо через «чеснокодавку».

4. З білого хліба видаляємо шкірку і прокручуємо його через м'ясорубку. Хліб можна замінити манною крупою або тертою картоплею.

5. Далі подрібнюємо зелень.

6. Овочевий фарш змішуємо з цибулею, часником і подрібненим хлібом. Vbivaem яйця, додаємо борошно, часник, зелень і спеції. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса. Маса повинна бути не занадто рідкою і не дуже густий.

7. Змащуємо деко або форму для запікання олією. Викладаємо фарш коржами за допомогою черпака або ложки. Зверху можна посипати тертим сиром. Відправляємо котлети в розігріту духовку і запікаємо при температурі 200 градусів до утворення піджареної скоринки.

8. Котлетки готові! Смачного!