Котлети з яловичини і курки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Здавалося б, нічого незвичайного немає в тому, щоб змішати два види фаршу. Однак курячий і яловичий фарш відрізняються, завдяки цьому народився рецепт оригінальних і красивих котлет.
Готуємо фарш, як зазвичай, потім ліпимо котлети і обсмажуємо в сковороді на олії. При бажанні готові котлети з яловичини і курки можна злегка протушкувати прямо в сковороді на повільному вогні, додавши трохи води в сковороду. Подавайте гарячим. Смачного! 
- Куряче філе - 300 грам
 - Яловичина - 300 грам
 - Білий хліб - 3 скибочки
 - Вершки - 0, 5 склянки
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Сіль, перець, спеції - За смаком
 - Рослинна олія - За смаком (для смаження)
 - Борошно - За смаком (для панірування)
 

М'якоть хліба розмочити в теплих вершках.

Пропустіть через м'ясорубку яловичину і куряче філе окремо. Приготуйте два види фаршу. Один з яловичого фаршу з додаванням половини хліба, порізаної цибулі і часнику, а другий відповідно з курячого. Сіль і спеції додайте за смаком.

З кожного виду фаршу зробіть коржики, покладіть один на одного і сформуйте котлети. Як поєднувати два кольори залежить від вашої фантазії - можна взяти більше курячого фаршу і обернути їм яловичий, чи навпаки, і тоді в розрізі будуть гарні шари різнокольорового м'яса.

Сфорязикні котлети панірують у борошні.

Обсмажте котлети на розігрітій олії з обох сторін.