Креветки зі свининою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любіть оригінальні смакові поєднання? Тоді поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом гарячого блюда. Перед вами простий рецепт креветок зі свининою і грибами.
1. Процес приготування досить простий. Для початку на сковороді розігрійте олію.
2. М'якоть свинини вимийте, обсушити і наріжте дрібними шматочками.
3. Викладіть на сковороду і обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки.
4. Очистіть і наріжте кубиками цибулю, измельчитечасник. Використовувати в рецепті приготування креветок зі свининою можна і інші овочі.
5. Викладіть цибулю з часником на сковороду, смажте на середньому вогні, періодично помішуючи.
6. Паралельно з'єднайте соєвий соус, рисовий оцет, цукор і кукурудзяний крохмаль. Додайте трохи чистої води або бульйону. Влийте на сковороду, акуратно перемішайте і залиште гаситися до м'якості.
7. У невеликій кількості підсоленої води відваріть креветки.
8. Коли рідина зі сковороди випарується, а м'ясо стане м'яким, викладіть туди печериці, обсмажте 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
9. В кінці додайте креветки, і через пару хвилин блюдо можна вважати готовим.
Ось такий нескладний варіант, як зробити креветки зі свининою і грибочками. Подавайте до столу з гарніром або овочами за смаком.
Смачного! 
- Свинина - 300 грам
 - Креветки - 300 грам
 - Консервовані шампіньйони - 200 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Часник - 2-4 зубчиків
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 0.5 чайних ложки
 - Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
 - Соєвий соус - 1 Чайна ложка
 - Рослинна олія - 1 Чайна ложка
 
2. М'якоть свинини вимийте, обсушити і наріжте дрібними шматочками.
3. Викладіть на сковороду і обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки.
4. Очистіть і наріжте кубиками цибулю, измельчитечасник. Використовувати в рецепті приготування креветок зі свининою можна і інші овочі.
5. Викладіть цибулю з часником на сковороду, смажте на середньому вогні, періодично помішуючи.
6. Паралельно з'єднайте соєвий соус, рисовий оцет, цукор і кукурудзяний крохмаль. Додайте трохи чистої води або бульйону. Влийте на сковороду, акуратно перемішайте і залиште гаситися до м'якості.
7. У невеликій кількості підсоленої води відваріть креветки.
8. Коли рідина зі сковороди випарується, а м'ясо стане м'яким, викладіть туди печериці, обсмажте 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
9. В кінці додайте креветки, і через пару хвилин блюдо можна вважати готовим.
Ось такий нескладний варіант, як зробити креветки зі свининою і грибочками. Подавайте до столу з гарніром або овочами за смаком.
Смачного!