Крупи в гарнір 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Булгур чудово поєднується з овочами. Хочу запропонувати простий, але смачний гарнір з булгура з болгарським перцем і часником. Такий гарнір можна подати до м'яса або птиці.
Співвідношення води і булгура змінюється в залежності від плити, на якій ви готуєте. Як правило, якщо готуєте на сучасній електроплиті, води потрібно менше. Стек булгур 200 мл. І 450 мл. Води. На газовій плиті складніше зробити температуру кипіння мінімальної, вода випаровується швидше, а значить, стек булгур 200 мл., знадобиться 500 або 550 мл. Води.
- Манна крупа - 1 Склянка
 - Вода - 450 мілілітрів
 - Олія соняшникова - 30 мілілітрів
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Сіль - 1 щіпка
 

Підготуємо інгредієнти.

В сотейник наливаем масло, розігріваємо і додаємо булгур.

Помішуючи готуємо пару хвилин.

Додаємо окріп і сіль. Закінчено на невеликому Вогні 15 хвилин.

Далі, додаємо порізаний невеликими шматочками болгарський перець. Готуємо ще 10-12 хвилин.

За пару хвилин до готовності додаємо подрібнений часник.

Очищені готовий гарнір. Викладаємо за допомогою кулінарного кільця на плоску тарілку. Смачного!