Куліш в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо фантазія вас підводить, а на обід хочеться приготувати що-небудь новеньке, - цей швидкий і простий рецепт кулешу в мультиварці вас здорово виручить! Адже не тільки в поході їм ласувати, правда?
Напевно, затятим шанувальникам польової кухні цей рецепт приготування кулешу в мультиварці може здатися дивним і неправильним, - адже часто на природі його готують чоловіки, а це значить, що і блюдо виходить поситнее і жирніший, - з салом замість курки, і бульйоном замість води. Але це ж тільки домашня варіація, а вдома такого звірячого апетиту, як мені здається, не буває. Так що приступимо?
Як приготувати куліш в мультиварці:
1. Займемося підготовкою інгредієнтів. Курку, якщо потрібно, обмиваємо і обсушуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо шматочками.
2. Цибуля, картоплю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо. Картопля - кубиками або соломкою, а цибулю та моркву просто дрібно шаткуємо.
3. У чашу мультиварки виливаємо масло, і в режимі "жарка" готуємо морквину і цибулю. Коли приготуються, - додаємо туди ж курку.
4. Пшоно промиваємо, і, коли курочка трохи зарум'яниться, всипаємо в мультиварку і перемішуємо.
5. Заливаємо гарячою водою, солимо і перчимо до смаку, і виставляємо режим "випічка" з 15 хвилин.
6. Коли куліш починає кипіти, - додамо картоплю, і ще раз добре розмішати. Додамо лавровий лист і приправи за смаком.
От і все! Томити таке блюдо потрібно до тих пір, поки картопля не стане м'яким, а густота кулешу вас повністю не задовольнить. Смачного!
- Пшоно - 1 Склянка
 - Вода гаряча - 3 склянки
 - Курка - 400 грам
 - Картопля - 2 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Перець - 1 щіпка
 - Сіль - 1 щіпка
 
Як приготувати куліш в мультиварці:
1. Займемося підготовкою інгредієнтів. Курку, якщо потрібно, обмиваємо і обсушуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо шматочками.
2. Цибуля, картоплю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо. Картопля - кубиками або соломкою, а цибулю та моркву просто дрібно шаткуємо.
3. У чашу мультиварки виливаємо масло, і в режимі "жарка" готуємо морквину і цибулю. Коли приготуються, - додаємо туди ж курку.
4. Пшоно промиваємо, і, коли курочка трохи зарум'яниться, всипаємо в мультиварку і перемішуємо.
5. Заливаємо гарячою водою, солимо і перчимо до смаку, і виставляємо режим "випічка" з 15 хвилин.
6. Коли куліш починає кипіти, - додамо картоплю, і ще раз добре розмішати. Додамо лавровий лист і приправи за смаком.
От і все! Томити таке блюдо потрібно до тих пір, поки картопля не стане м'яким, а густота кулешу вас повністю не задовольнить. Смачного!