Курка під шубою в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ніжну запіканку з курки під шубою з картоплі можна подати як на сімейну вечерю, так і гостям. Блюдо готується досить швидко і просто. Спробуйте, не пошкодуєте!
У форму для запікання треба шарами викласти підготовлені інгредієнти і відправити запікатися в духовку. Готову курку під шубою вийміть з духовки і дайте «відпочити» 15 хвилин. На стіл подавайте теплою. Смачного! 
- Куряче філе - 350 грам
 - Картопля - 3 штуки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 2 щіпки
 - Суміш хмелі-сунелі - 1 щіпка
 - Сир - 250 грам
 - Перець чорний мелений - 1 щіпка
 - Часник - 1 зубчик
 - Вершки - 300 мілілітрів
 

Філе курки поріжте дрібними шматками.

Форму для запікання змастіть рослинною олією. Викладіть туди шматочки філе і посипте сумішшю хмелі-сунелі і перцем.

Цибуля поріжте півкільцями і викладіть на м'ясо.

Картопля поріжте тонкими кружальцями.

Розкладіть гуртки картоплі на курку з цибулею у вигляді черепиці.

Потріть сир і половину змішайте з вершками. Додайте в суміш спеції за смаком, сіль і видавлений часник.

Полийте цією заливкою перший шар картоплі і викладіть другий шар.

Полийте картопля залишилася заливкою і посипте другою половиною тертого сиру. Розігрійте духовку до 200 градусів і відправте запіканку на 35 хвилин до появи золотистої скоринки.