Курка в клярі з сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сирний кляр для курячого м'яса - краще і не придумаєш. Обов'язково спробуйте це блюдо і почастуєте їм своїх домочадців. Упевнений - вам сподобається!
Сирний кляр дає апетитну хрустку скоринку. Приготуйте його з збитого яйця, молока, води, тертого сиру і солі. Обваляйте шматочки курки в борошні, занурте в кляр, потім знову в борошно і знову в кляр. Потім обсмажте на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку. Готове м'ясо посипте петрушкою і подайте на стіл. Смачного! 
- Куряче філе - 400 грам
 - Сир - 100 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 3 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Молоко - 0, 25 склянки
 - Вода - 0, 25 склянки
 - Сіль, перець, петрушка - За смаком
 

Курятину розріжте на шматки і відбийте. Посоліть і поперчіть м'ясо.

Для клярі збийте яйце з молоком і водою, додайте сіль і тертий сир. Окремо насипте на тарілку борошно.

Шматочки курки обваляйте в борошні, занурте в кляр, потім знову в борошно і знову в кляр.

Обсмажте на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку. Готове м'ясо посипте петрушкою і подайте на стіл.