Куряча грудка в гірчиці і сухарях 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                        Овочі, Молочні продукти, Птах, Капуста, Бобові, Квасоля, Сир, Курка, Кольорова капуста, Куряча грудка
                                                                                                                                     
З чого ми зазвичай робимо паніровці. Вмочаємо спочатку в яйце, а потім в сухарі. Іноді додається борошно. Так чому б не спробувати новий варіант, в якому буде більше смаку? Ось що вийшло!
Тепер я знаю, як приготувати курячу грудку в гірчиці і сухарях, і поділюся цим з вами. Філе виходить соковите і пряне завдяки такому поєднанню. На гарнір подамо пюре з цвітної капусти і квасоля. Також не забудемо зробити вершковий соус, який відмінно підкреслює смак і з'єднує між собою всі інгредієнти.
- Фасоль стручковая - 240 грам
 - Кольорова капуста - 360 грам
 - Крем - 120 грам
 - Куряча грудка - 2 штуки
 - Часник - 2 зубчики
 - Дижонская гірчиця - 45 мілілітрів
 - Панірувальні сухарі - 40 грам
 - Пармезан - 15 грам
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 - Оливкова олія - 2 чайних ложки
 

1. Підготуйте інгредієнти. Розділіть на дрібні суцвіття капусту. Квасоля розріжте на половинки. Часник почистіть від лушпиння.

2. У каструлю викладіть капусту, часник і трохи солі. Влийте воду. Доведіть її до кипіння, а потім варіть овочі протягом 11 хвилин. Потім воду злийте, а часник з капустою перетворите в пюре. Додайте натертий сир, сіль і перець.

3. Тим же часом натріть грудку сіллю і перцем. Потім умочіть курку в гірчиці і в сухарях.

4. Потім обсмажте грудку в оливковій олії з кожного боку по 3 хвилини. І перекладіть курку на деко.

5. Далі на деко також викладіть квасоля. Попередньо посоліть її і поперчіть. Запікайте інгредієнти 11 хвилин при 200 градусах в духовці. Зробіть соус, підігрів в сотейнику пару хвилин сметану з гірчицею.

6. Подавайте курку з соусом, а поруч викладіть квасоля і пюре. Смачного!