Курзе з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Курзе - блюдо дагестанської кухні. Відрізняються вони від наших пельменів не тільки формою, але і начинкою. Начинка до слова, може бути найрізноманітніша, що порадує і м'ясоїдів і вегетаріанців.
Курзе готують і з м'ясом, і з сиром, і з картоплею. Сьогодні розповім як приготувати курзе з м'ясом. Начинку не обов'язково готувати саме так, у кожної господині є свій рецепт, як робити курзе. У будь-якому випадку байдужих не буде, блюдо сподобається всім! обов'язково спробуйте! 
- Вода - 1 Склянка
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 400-500 грам
 - Яловичина - 400 грам (м'якоть)
 - Вершкове масло - 20 грам
 - Помідори - 200 грам
 - Цибуля - 2 штуки
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Зелень - 1 пучок(Braai, петрушка, кріп і т.П.)
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Спеції для фаршу - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Одну цибулину наріжте кубиками і обсмажте на вершковому маслі до м'якості.

Додайте нарізані кубиками помідори, попередньо обшпаривши їх і знявши шкірку, і нарізаний дрібно часник.

Тушіте, помішуючи 5-7 хвилин.

Тісто приготуйте таке ж, що і на пельмені або манти. З'єднайте воду і яйце, додайте 0, 5 ç.l. Солі, збийте і частинами додайте борошно. Готове тісто має бути досить туге. Але еластичне, щоб з ним було легко працювати. Зберіть його в кулю, накрийте і дайте полежати 20-30 хвилин.

Тим часом м'ясо промийте, обсушити, наріжте шматочками і подрібніть за допомогою м'ясорубки.

Додайте нарізаний дрібно цибулю, подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Можна додати так само будь-які улюблені спеції.

Додайте сюди ж вміст сковороди.

Ретельно перемішайте. Начинка готова.

Тісто розділи 3-4 частини, щоб було легше з ним працювати. Кожну частину розкачати в пласт, товщиною близько 3 мм і виріжте кружечки діаметром 8-10 см. По центру покладіть начинку.

З'єднайте краю в формі косички. На фото показати це важко, рекомендую подивитися відео, яких в інтернеті на даний момент маса. Готові курзе можна заморозити, а можна відразу відварити в киплячій підсоленій воді. Варимо близько 10 хвилин і подаємо з улюбленим соусом.

Смачного!