Квасоля тушкована в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Квасоля тушкована в мультиварці - один з найбільш простих і ефективних способів приготування цього чудового овочу. Виходить ситний, але не шкідливий для здоров'я, поживний гарнір.
Рецепт приготування квасолі тушкованою в мультиварці дуже простий, так як більшу частину роботи на себе бере машина. А про корисні властивості цього блюдо і говорити нема чого, до того ж, воно відмінно підійде під час посту, а так само для тих, хто не вживає м'ясо - загалом, На всі випадки життя. Але навіть в звичайному повсякденному житті я настійно рекомендую включити цей гарнір до свого раціону, повірте, це принесе не мало користі вашому організму. Готувати ми будемо в мультиварці, так як з нею приготування стає в рази легше, і зараз я розповім вам, як зробити квасоля тушковану в мультиварці.
- Квасоля сушена - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
 - Вода - 6 склянок
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Чебрець сушений - 0, 5 чайних ложки
 - Червоний мелений перець - 1/4 чайних ложки
 - Бульйонний кубик - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

Квасоля, природно, бажано замочити на ніч перед приготуванням. Тоді вранці ми можемо відразу приступати до справи. Отже, в чашу мультиварки наливаємо невелику кількість масла і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю і часник.

Коли цибуля стала прозорою, ми змішуємо воду з бульйонних кубиків і вливаємо суміш в мультиварку. Додаємо лавровий лист, чорний і червоний мелений перець.

Тепер викладаємо промиту квасолю, солимо, закриваємо кришку мультиварки і готуємо близько 1, 5 годин в режимі "гасіння" . Коли квасоля стане м'якою, значить страва готова. Прикрашаємо його свіжою зеленню і подаємо до столу.