Листковий пиріг з тунцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пиріг з рибною начинкою - відмінна ідея для вечері, ви не знаходите? Якщо ви зі мною згодні, значить сьогодні на вечерю приготуємо дуже смачний і дуже соковитий пиріг з листкового тіста з тунцем і овочами.
Якщо ви любитель випічки, ви напевно готували пироги з різною начинкою. А ось такий пиріг ви теж робили? Якщо ні, я розповім вам, як приготувати дуже смачний і соковитий листковий пиріг з тунцем. Нічого складного, повірте. Тісто будемо використовувати готове листкове, овочі приготуємо швидко, так що спекти такий пиріг під силу навіть початківцям господарочкам.
- Листкове тісто - 700 грам
 - Тунець в олії або власному соку - 200-250 грам (шматочками, а не подрібнений! )
 - Яйця - 3 штуки(2 - в начинку, 1 - змастити пиріг)
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Cukini - 1 штука (маленький)
 - Помідор - 2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Перець чорний мелений - 2 щіпки
 

Відваримо яйця круто, потім охолодити їх.

Розігріваємо сковороду з маслом і обсмажуємо до м'якості нарізані дрібними кубиками цибулю і болгарський перець.

Цукіні теж наріжемо на дрібні шматочки і додамо на сковороду до цибулі і перцю.

Помідори подрібнюємо в пюре і через пару хвилин після цукіні відправимо на сковороду. Солимо і перчимо до смаку, максимально випаровуємо рідина з овочів.

Ось приблизно так виглядатимуть наші овочі. Нехай охолонуть.

Зливаємо масло з тунця, великі шматочки злегка розкришимо. Додаємо рибу і нарізані кубиками яйця до овочів, перемішуємо. Начинка для пирога готова.

Заздалегідь розморожені тісто ділимо на дві частини. Викладаємо одну частину тіста на деко, застелене пергаментом, і викладаємо на нього начинку.

Начинку розподіляємо рівним шаром, трохи не доходячи до країв пласта тіста.

Накриваємо другим пластом.

І дуже ретельно защипуємо краю.

По центру або навіть в декількох місцях зробимо в пирозі дірочки, щоб через них виходив пар. Наколемо виделкою. Пиріг можна прикрасити смужками тіста. Змащуємо збитим яйцем.

І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30-40.