Локшина з куркою і грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
У моїй родині дуже люблять макаронні вироби, причому практично в будь-якому вигляді і з будь-якими приправами. Але одне блюдо ми любимо особливо, його рецептом хочу поділитися.
Філе обсмажуємо, додаємо спеції, соєвий соус, часник, помідори, вершки і тушкуємо. Перед подачею на стіл в локшину з куркою і грибами можна крапнути трохи соєвого соусу. Смачного! 
- Локшина - 450 грам
 - Куряче філе - 250 грам
 - Печериці - 250 грам
 - Вершки - 1 Склянка
 - Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 1 зубчик
 - Помідор черрі - 3-4 штук
 - Сіль - За смаком
 

Куряче м'ясо поріжте кубиками, гриби пластинками.

Обсмажте м'ясо на сковороді близько 10 хвилин.

Потім додайте гриби і соєвий соус.

Обсмажуйте на середньому вогні до золотистої скоринки на грибах. Це займе близько 20 хвилин.

Потім додайте порізані часник і помідори, влийте вершки. Перемішайте і проваріть ще пару хвилин. Заправка з грибів і курятини до локшині готова.

Відваріть локшину, відкиньте на друшляк і дайте стекти. Викладіть на тарілку, а зверху заправку.