Маннік з грушею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У цього манника особливий аромат - ніжний і солодкий, це заслуга зрілої смачною груші. Рецепт простий, доступний, а результат шикарний, дивіться і пробуйте!
Розповідаю, як приготувати "маннік з грушею" . Застава смачного манника - час, не поспішайте все змішати і запекти. Манку потрібно залити кефіром, дай їй добре настоятися, просочитися, набрякнути. А потім додати решту інгредієнтів і випікати при 180 градусах час, може трохи більше або менше, орієнтуйте на свою духовку. Готовність перевіряйте лучиною, якщо вона виходить суха, то маннік готовий. Ще момент важливий - сода або розпушувач, що краще? Я вам так скажу, я люблю використовувати домашній розпушувач, в його складі вже є сода харчова, лимонна кислота і борошно в потрібній пропорції, це дозволяє отримати відмінний результат. Хай щастить! 
- Манна крупа - 300 грам
 - Кефір 2, 5% і вище - 300 мілілітрів
 - Масло рослинне - 50 мілілітрів
 - Цукор - 200 грам
 - Розпушувач тіста - 1, 5 чайних ложки (або 1 ч.Л соди)
 - Яйце велике - 2 штуки
 - Груша зріла - 1 штука
 - Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
 




В іншій тарі збийте яйця з цукром до пишної щільної піни, додайте цю масу до манки, перемішайте добре.




