Брускетти з грушею і сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
І знову моя улюблена італійська кухня вступає в гру! На цей раз я розповім вам, як приготувати брускетти з грушею і сиром в духовці. Оригінально і дуже смачно! обов'язково спробуйте!
Якщо ви раніше не зустрічалися з подібним блюдом, то я вам розповім, що це таке. Брускетта - це відкритий італійський гарячий бутерброд. Простота її створення дозволяє пробувати різні начинки. Найчастіше зустрічаються сирні з помідорами, зеленню і подібними продуктами. А ось з грушею - це щось новеньке! 
- Батон або багет - 1 штука
 - Груша тверда - 2 штуки
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Цукор темно-коричневий - 40 грам
 - Блакитний сир з цвіллю - 50 грам
 

Батон наріжте скибочками в 1, 5 см завтовшки. Обсмажте їх на сухій сковороді з двох сторін до легкої рум'яності. Робіть це на повільному вогні.

Тепер карамелізіруется грушу. На сковороді розтопіть масло з цукром. Нарізану грушу без шкірки обсмажте рівномірно в карамелі.

На шматочки батона намажте сир. Відправте їх в духовку на 6 хвилин при 180 градусах.

Потім вставте сир. Подавайте брускетту в теплому вигляді. Приємною дегустації, гурмани!