Мариновані гливи з лимоном 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
До вашої уваги - класичний рецепт маринованих глив з лимоном. І, як на мене, найкраще їх готувати саме так - без зайвих приправ і добавок. Тільки натуральні компоненти!
Хочу вам розповісти, як зробити мариновані гливи з лимоном самостійно. По суті, це ще бабусині рецепти, тобто. При мінімумі фінансових витрат можна отримати чудову закуску! Так що всім любителям маринованих закусок рекомендую приготувати мариновані гливи з лимоном в домашніх умовах як можна швидше! 
- Гливи - 500 грам
 - Соняшникова олія - 50 грам
 - Вода - 1 Склянка
 - Лимон - 1 штука
 - Часник - 4 зубчики
 - Оцет - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1 Ст. Ложка
 - Цибуля - 1 штука
 - Перець горошком - 10 штук
 - Лавровий лист - 3 штуки
 - Гвоздика - 3 штуки
 - Зелень - 1 штука(1 пучок)
 

1. Гриби промиваємо і дрібно нарізаємо.

2. Робимо маринад. Воду ставимо кип'ятити разом з соняшниковою олією, оцтом, спеціями і сіллю. Вичавимо сік лимона, а також тиснемо в каструлю часник. Варимо 5-7 хвилин на маленькому вогні.

3. Готовий маринад відціджуємо, в чистому вигляді знову ставимо на вогонь. Як закипить, додамо гриби і варимо 10 хвилин.

4. Цибулю нарізаємо півкільцями, готові грибочки посипаємо їм. Можна додати рослинне масло.

5. Дрібно кришимо зелень і ще раз все разом перемішати. Готово!