Menemen 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Menemen - це традиційне турецьке блюдо. Воно подається до столу в тому ж посуді, в якій готувалося. Тому зручно його робити невеликими порціями.
Таке блюдо відмінно підійде в якості сніданку. Воно наповнить вас енергією і гарним настроєм. Смачно і корисно! 
- Болгарський перець - 1 штук
 - Помідори - 2 штуки
 - Яйце - 4 штуки
 - Молоко - 3-4 Ст. Ложок
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Сухі трави - За смаком
 

Болгарський перець наріжте і обсмажте до м'якості протягом 5 хвилин.

Потім додайте нарізані помідори і обсмажте разом з перцем протягом 2-3 хвилин, щоб помідори стали м'якшими і пустили сік.

Окремо перемішайте яйця і молоко. Додайте сіль і спеції.

Залийте овочі омлетом і готуйте під кришкою на маленькому вогні до готовності, 7-10 хвилин.

Подавайте на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!