Морський гребінець 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Як приготувати морський гребінець? Можна знайти масу відповідей в інтернеті. Ділюся з вами перевіреним особистим рецептом, який за невелику кількість часу і мінімум клопоту порадує вас результатом.
Морський гребінець - це молюск, який містить вітаміни, різні мінерали і мікроелементи. Морський гребінець можна смажити, гасити, варити, запікати, а також додавати в різні страви. М'ясо морських гребінців дуже ніжне, на смак солодкуватий, воно вважається вишуканим делікатесом. Здивуйте своїх гостей вишуканим блюдом.
- Гребінці - 500 грам
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
 - Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - За смаком
 - Зелень - 1 пучок
 

Промийте гребінці під прохолодною проточною водою.

Просушіть кухонним або паперовим рушником.

Сухі гребінці перекладіть на тарілку.

Розігрійте оливкову і вершкове масло на сковорідці.

Порубати ножем часник і обсмажте на розігрітій олії 1-2 хвилини.

Додайте гребінці, посипте їх сіллю і перцем. Готуйте протягом шести хвилин, перевертаючи. Подавайте з будь-яким гарніром, прикрасьте зеленню. Смачного!