Овочеві котлети 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування овочевих котлет. Вегетаріанська кухня.
Кількість порцій: 1-2
- Картопля - 1 штука
 - Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
 - Порошок чилі - 1/2 чайних ложки
 - Ferry Масала - 1 Чайна ложка
 - amchur - 1 щіпка (сухий порошок манго)
 - koriandr - 1/4 чайних ложки (порошком)
 - Підтвердження - 1/4 чайних ложки (обсмажені насіння кмину)
 - Лист koriandra - 1 штука (нарізати)
 - Сіль - 1 штука (за смаком)
 - Масло рослинне - 2 чайних ложки
 - Може - 3 Ст. Ложки (змішати в пасту з 3 ст. Ложками води)
 - Хліб - 2 штуки (скибочками)
 

Деякі інгредієнти:

Для початку нам знадобляться панірувальні сухарі. Обсмажуємо шматочки хліба.

Кришимо скибочки хліба з допомогою блендера.

Висипаємо 3 столові ложки Майда.

Додати приблизно така ж кількість води.

Добре перемішайте, щоб сформувати густу пасту.

Ліпимо невеликі пиріжки і поміщаємо їх в пасту.

Змащуємо з обох сторін.

Занурюємо в панірувальні сухарі.

Потрібно повністю покрити котлету хлібом.

Повторіть те ж саме з усіма іншими котлетками.

Обсмажити у великій кількості масла до золотистого кольору.

Готові котлети:

Просушити на паперовому рушнику і відразу ж подавати до столу. Можна полити кетчупом.