Овочевий фарш 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
В пост або під час дієти овочеві котлети припадуть вам до душі. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт овочевого фаршу для котлет!
Раджу такі котлети всім, хто стежить за фігурою або шукає нові рецепти для здорового харчування. Для приготування овочевого фаршу, з якого потім і будемо робити котлети, нам знадобиться звичайна капуста, пара морквин і картопля. Деяким здадуться котлети схожими на деруни. Але, як на мене, це скоріше овочеві котлети, а часник зробить їх пікантними.
- Капуста - 200 грам
 - Морквина - 2 штуки
 - Картопля - 5 штук
 - Манька - 150 грам
 - Мигдаль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Часник - 5 зубчиків
 

Овочі перемелює в блендері, зливаємо сік, додаємо спеції. Картопля може бути як звичайною, так і відвареної.

Додайте у фарш манку, перемішайте. Обваляйте в сухарях (або в тій же манки). Іноді я додаю мелений мигдаль в сухарі або інші горіхи.

Смажимо до золотистого кольору на сковороді з двох сторін.

Ось такі котлети з овочевого фаршу. Смачного!