Паста з креветками «Амор Амор» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо!
Кількість порцій: 3-4
- Феттучині (стрічкова локшина) - 250 грам
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Креветки очищені - 500 грам
 - Часник - 2 зубчики
 - Перець червоний солодкий (паприка) - 2 чайних ложки
 - Лимон - 2 штуки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
 - Шпинат - 200 грам
 

У сковороду додаємо часник, сіль, червоний перець, шпинат (він ужарітся). Ще обсмажуємо 2 моменти.

Викладаємо на тарілку, прикрасивши часточкою лимона. Виходить дуже смачно, швидко і оригінально! Смачного! !!