Печеня з білих грибів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
З білих грибів можна приготувати безліч страв з неповторним смаком. Одне з них - моє улюблене печеня, рецептом якого хочу поділитися.
Для спекотного замаринуйте шматочки м'яса в гірчиці і спеціях, а потім обсмажте на сильному вогні. Баклажан поріжте, посипте зелень, а через півгодини промийте водою. Поріжте гриби і обсмажте з цибулею. Окремо обсмажте моркву. Складіть в горщик м'ясо, морква, баклажани і перемішайте. Зверху викладіть гриби з цибулею. Пару картоплин порізати тонкими кружечками, інші невеликими брусками. Бруски викладіть поверх грибів і накрийте кружальцями у вигляді луски. Залийте горщик соусом зі сметани, борошна, бульйону, давленного часнику і спецій. Накрийте горщик кришкою і запечіть спекотне в духовці 45 хвилин при 180 градусах. При подачі посипте свіжою зеленню. Смачного! 
- Свинина - 500 грам
 - Білі гриби - 400 грам
 - Bakalažan - 300 грам
 - Картопля - 700 грам
 - Сир - 50 грам
 - Часник - 3 зубчики
 - Морква - 2 штуки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Бульйон - 200 мілілітрів
 - Крем - 5 Ст. Ложок
 - Борошно - 1 Ст. Ложка
 - Гірчичний - 1 Чайна ложка
 - Сіль, спеції - За смаком
 






