Печінка в пароварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся рецептом приготування печінки в пароварці. Цей рецепт дуже простий, а печінку виходить дуже ніжною і навіть дієтичною, адже готувати будемо без зайвого жиру, на пару! Спробуйте!
Рецепт приготування печінки в пароварці простий, і, як мені здається, найкорисніший з усіх способів готування. Адже печінка стає дуже ніжною (її можна подавати навіть дітям), до того ж, вона не втрачає ні свого смаку, ні поживних властивостей. Так що спробуйте і ви приготувати таке корисне блюдо, домочадці оцінять! 
- Печінка куряча - 500 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Зелень - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Крем - 0.5 склянки (можна і більше)
 

1. Печінка моєму, видаляємо плівки, ріжемо невеликими шматочками і промиваємо у воді. Даємо воді стекти. Відправимо в пароварку на 5 хвилин.

2. Тим часом очистимо й наріжемо дрібно цибулю і моркву. Додамо до печінки, перемішаємо. Відправимо в пароварку на 15 хвилин. Потім заливаємо сметаною, додамо спеції, і ще 10 хвилин тушкуємо.

3. Прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу!