Печінка з цибулею по-венеціанські 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
До кожного гарніру, будь-то картопля, Мал, гречка або макарони необхідно приготувати гарне м'ясне блюдо. Пропоную рецепт дуже смачної печінки по-венеціанські. Печінка виходить м'якою і насиченою!
Перед вами - простий рецепт приготування печінки з цибулею по-венеціанські. В залежності від того, де буде готується печінку, слід вибирати оптимальний час гасіння. Скажімо в мультиварці слід гасити печінку 1 годину в режимі "гасіння", а на сковороді вистачить і 30 хвилин. Хай щастить! 
- Печінка яловича - 1 кілограм
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки
 - Часник - 3 зубчики
 - Борошно - 3 Ст. Ложки
 - Перець - 3 чайних ложки
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для обсмажування)
 - Зелень - За смаком
 

Промийте печінку під водою, видаліть плівки. Наріжте середніми шматочками і злегка відбийте. Змішайте борошно з перцем.

Обваляйте печінку в борошні з перцем. Обсмажуйте в мультиварці або на сковороді по 3 хвилини з кожного боку. Обсмажену печінку перекладіть на тарілку.

Нарізаємо півкільцями цибулю. Часник пропускаємо через прес. Обсмажуємо на сковороді цибулю і часник приблизно 3 хвилини. Додаємо печінку, тушкуємо разом під кришкою 30 хвилин.

Готову страву присипаємо зеленню і подаємо до столу. Воно підходить до самих різних гарнірів Приємного апетиту!