Перець з яблуками на зиму 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Зиязик заготівля з червоного перцю і яблук. Закуска наповнена ароматом літа. Перець чудово поєднується з яблуками і просочується пряним маринадом. Спробуйте!
Така заготовка добре зберігається. Можна подати як закуску або доповнити основне блюдо. Яблука вибираємо щільні, з кислинкою, а перець використовуємо товстостінну.
- Перець - 350 грам
 - Яблука - 250 грам
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 2 чайних ложки
 - Часник - 2 зубчики
 - Перець духмяний - 3-4 штук
 - Лавровий лист - 1 штука
 - Оцет - 1 Ст. Ложка
 - Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка(rafinirovannoe)
 - Вода - 1 Склянка
 

Підготуємо інгредієнти.

У каструлю наливаємо воду. Яблука нарізаємо часточками, серцевину видаляємо. Яблука кладемо в каструлю.

Додаємо нарізану часточками перець. Після закипання варимо 2 хвилини.

Берем банку 500 мл. На дно кладемо лавровий лист, перець духмяний і нарізаний часник.

Додаємо олію і оцет.

Яблука і перець після варіння стали м'якшими.

Наповнюємо банку до верху часточками перцю і яблук.

Додаємо сіль і цукор.

У каструлю з рушником на дно ставимо банку і наповнюємо каструлю гарячою водою. Стерилізуємо 12-15 хвилин і закочує металевою кришкою.

Після приготування накриваємо банку пледом і залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.