Піца з беконом і помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Піца з беконом і помідорами - це блюдо для всієї родини. Пропоную простий рецепт. Беріть на замітку!
Піца з беконом і помідорами готується дуже легко, головне замісити тісто і дати йому піднятися. Пропоную спекти смачну піцу на дріжджовому тесті. Піцу можна розгортати тонку або не дуже, на ваш смак. Тісто в будь-якому випадку вийде м'яким всередині і хрустким зовні. Ароматну начинку зробимо з бекону, вийде ідеальне поєднання! 
- Борошно пшеничне - 400 грам
 - Вода тепла - 180 грам
 - Дріжджі сухі - 5 грам
 - Цукор - 3 грами
 - Сіль - 3 грами
 - Масло рослинне - 30-40 грам
 - Бекон - 100 грам
 - Помідори - 100 грам
 - Томатний соус - 2 Ст. Ложки
 - Сир - 50 грам
 - Майонез - 1 Ст. Ложка
 

Підготуйте інгредієнти для приготування тіста.

Підготуйте інгредієнти для начинки.

У теплій воді розчиніть сіль і цукор.

Всипте дріжджі і розмішайте.

Влийте в тісто олію.

Всипте просіяне борошно.

Замісити м'яке і пружне тісто. Залиште на 40 хвилин під рушником або кришкою.

Тісто виросло в 3 рази, можна випікати піцу.

Обімніть тісто, розкачайте у вигляді кола і викладіть на деко.

Тісто змастіть томатним соусом.

Для начинки наріжте бекон кубиками, а помідори часточками.

Розподіліть бекон і помідори на піці.

Присипте піцу тертим сиром і злегка полийте майонезом.

Випікайте піцу в розігрітій до 200-220 градусів духовці протягом 10-12 хвилин.

Смачного!