Пиріг з листкового тіста в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відмінний варіант пирога для приємного чаювання. Готується просто, приємний на смак. Такий спосіб приготування не шкодить фігурі. Я розповім, як приготувати пиріг з листкового тіста в мультиварці.
Страви в мультиварці готуються дуже просто. До того ж, мультиварка позбавляє від дискомфорту, пов'язаного зі стоянням біля задушливій грубки. Для приготування пирога залишається тільки зробити начинку з уже готового фаршу. Ну, і розкачати покупне тісто, яке, до речі, мало чим відрізняється від домашнього.
- Листкове тісто - 400 грам
 - Фарш м'ясний - 400 грам
 - Зелена цибуля - 100 грам
 - Кріп - 20 грам
 - Курячі яйця - 1 штука
 - Вода - 2 Ст. Ложки
 - Кунжут - 1 Ст. Ложка
 

Лук моєму і ріжемо середнім штрихом. Додаємо в миску з готовим фаршем. Втручаємося білок, додаємо спеції і сіль за смаком. Вливаємо воду. Фарш повинен намазувати на тісто, як паштет.

Testo частка на 3 ковбаски, розгортаємо кожну в довжину. Фарш розподіляємо по пластах тесту, посипаємо рубаним кропом, защипуємо кожну ковбаску по довжині.

Чашу мультиварки змащуємо маслом. На неї викладаємо ковбаски, формуючи спіраль. Відкриті кінці ковбасок з'єднуємо один з одним. Пиріг змащуємо жовтком і посипаємо кунжутним насінням.

Випікаємо пиріг 40 хвилин в режимі "мультіповар" . Температуру встановлюємо 130 Граус. Після пиріг необхідно перевернути на іншу сторону і випікати ще хвилин 15. Дістаємо наш пиріг, перевертаємо і подаємо на стіл. Смачного!