Пиріг з маскарпоне 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Прекрасний рецепт домашнього пирога з маскарпоне. В якості начинки - абрикоси, хоча можна експериментувати і додавати абсолютно різні фрукти. Виходить дуже смачно і апетитно!
Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати пиріг з маскарпоне. Спершу слід приготувати тісто, відразу скажу, що тесту виходить досить багато і мені вистачило половини на пиріг (інше залишилося на следуюший раз). В якості начинки використовуйте абрикоси, запечені з медом і анісом в духовці. Вдалого приготування! 
- Вершки - 0, 25 склянки
 - Жовтки яєчні - 2 штуки
 - Борошно - 2, 75 склянки
 - Цукор - 0, 25 склянки
 - Сіль - 0, 25 чайних ложки
 - Вершкове масло - 1 Склянка
 - Мед - 0, 5 склянки
 - Аніс - 8 штук
 - Абрикоси - 12 штук
 - Маскарпоне - 240 грам
 - Йогурт - 1 Склянка
 

Порубати масло шматочками і складіть в чашу блендера. Додайте цукор, борошно, сіль. Збивайте, додаючи жовтки і вершки.

Замісити тісто і розділити на дві частини. Одну помістіть в морозилку, а другу розкачати розміром трохи більше форми для запікання.

Присипте форму борошном і помістіть в неї тісто. Utrambuyte кінець, обрізавши зайві частини. Проткніть тісто виделкою. Помістіть форму в морозилку на 1 час, після чого випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Закип'ятіть в сотейнику мед з анісом, приблизно 7 хвилин.

Абрикоси промийте, розділіть на половинки і видаліть кісточки. Перекладіть абрикоси в форму для запікання, полийте медом з анісом. Випікайте в духовці 10 хвилин, температура 200 градусів.

Змастіть сиром маскарпоне випечений корж, зверху покладіть абрикоси. Смачного!