Пиріг з вишнею і маскарпоне 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Ніжний пиріг з вершковим смаком і легкою вишневої кислинкою підкорить всіх любителів десертів без винятку. Цей пиріг-торт можна приготувати до будь-якого свята, адже процес простий і швидкий.
Дуже смачний і ніжний пиріг, який готується зовсім нескладно. За зовнішнім виглядом він нагадує торт (тільки одношаровий). Тому його можна подавати на святковий стіл в якості торта, але доведеться додатково прикрасити. Замість консервованої вишні можна використовувати свіжу або заморожену. Рецепт приготування перед вами, готуйте і насолоджуйтеся результатом! 
- Маскарпоне - 250 грам
 - Вершки 33% - 250 грам
 - Цукор - 250 грам(100 - в тісто, 150 - для сирного шару)
 - Борошно пшеничне - 150 грам
 - Яйце - 3 штуки
 - Вишня консервована - 1 літр
 - Шоколад - 100 грам
 

Насамперед готуємо тісто. Міксером збиваємо яйця з цукром протягом 5-6 хвилин.

Додамо борошно і ретельно зіб'ємо-перемішаємо за допомогою блендера (з насадкою-віночком) або змішувач.

Форму для випічки діаметром 26-28 см. Смажена вершковим маслом. Виливаємо в форму тісто, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Готовий корж трохи наколюємо виделкою і злегка просочуємо невеликою кількістю компоту.

Якщо ваші вишні з кісточками, очистіть їх. Потім викладаємо ягоди шаром на корж.

Охолоджені вершки збиваємо з цукром, потім додамо маскарпоне і ще хвилинку збиваємо.

Рівномірно покриваємо вишні вийшов кремом.

І посипаємо зверху натертим на тертці шоколадом. Можна додатково прикрасити вишнею. Відправляємо в холодильник години на 4-5.

А тепер дістаємо пиріг з форми і насолоджуємося.