Пиріг з вишнею з листкового тіста 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Для любителів солоденького без зайвого клопоту пропоную взяти на озброєння цей дуже простий і апетитний відкритий пиріг з вишнею з листкового тіста в домашніх умовах.
Це дуже оригінальний рецепт приготування пирога з вишнею з листкового тіста з дуже ніжним мигдальним кремом. Від такого десерту складно відірватися - апетитні ягоди, м'який крем і хрустке тісто. Хороший варіант випічки для всієї родини.
- Вишня - 250 грам
 - Листкове тісто - 500 грам
 - Вершкове масло - 125 грам
 - Цукор - 100 грам
 - Мигдалеве борошно - 400 грам
 - Яйце - 3 штуки
 - Ванілін - 1 щіпка
 - Цедра лимону - 1 Чайна ложка
 

1. Насамперед потрібно зайнятися кремом. Для його приготування необхідно збити цукор з вершковим маслом до однорідності. Всипати миндальную борошно, знову збити. Потім поступово вводити яйця, продовжуючи збивати крем. Додати дрібку ваніліну. Також використовувати в рецепт приготування пирога з вишнею з листкового тіста можна цедру цитрусових - апельсина або лимона. Готовий крем відправити в холодильник мінімум на 4 годину (можна залишити його на ніч).

2. Вишні вимити, обсушити як слід, видалити хвостики і кісточки.

3. Листкове тісто розкачати трохи і зробити по всій поверхні проколи вилкою. Деко застелити пергаментом і викласти шар тіста.

4. На поверхню тесту тонким шаром намазати крем. Викласти зверху ягоди. Класичний рецепт пирога з вишнею з листкового тіста - це відкритий варіант, але при бажанні зверху можна зробити прикраси з тіста.

5. Надіслати лист в розігріту духовку і випікати пиріг з вишнею з листкового тіста в домашніх умовах близько 25-30 хвилин. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою, наприклад.