Пиріг з вишнею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Пиріг з вишнею це дуже-дуже смачно! солодкий, соковитий, ароматний пиріг з вишнею буде хітом вашого обіду або вечері. Головне, що рецепт пирога з вишнею дуже варіативний - можна експериментувати.
Пиріг з вишнею можна приготувати з будь-якого купленого в магазині або приготованого самостійно тесту. Самий мій улюблений варіант пирога з вишнею - з дріжджовим тестом. Коли тісто піднімається, вишеньки як би провалюються в нього. Тісто має бути здобним і солодким. Крохмаль не дає соку вишні занадто розтікатися і виходить дуже приємний густий сиропчик. Для мене пиріг з вишнею п- росто улюблені ласощі. Він у мене чудово виходить навіть із замороженою вишнею. Екстракт мигдалю ідеально поєднується з вишнею, але якщо його немає - не страшно - пиріг з вишнею все одно буде смачним. Дуже рекомендую освоїти цей прекрасний рецепт! Успіхів і приємного апетиту! 
- Тісто - 350-400 грам
 - Вишня - 2-2, 5 склянки
 - Цукор - 100 грам
 - Крохмаль - 13 склянок
 - Вершкове масло - 70 грам
 - Молоко - 2 Ст. Ложки
 - Ванілін - За смаком
 - Екстракт мигдалю - 1 Ст. Ложка
 





