Пиріжки зі смородиною з дріжджового тіста 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу вам розповісти, як приготувати пиріжки зі смородиною з дріжджового тіста. Смачно, ніжно і дуже по-домашньому виходить. Впевнена, ваші домочадці гідно оцінять ваші старання!
Перед вами рецепт приготування пиріжків зі смородиною з дріжджового тіста. Виходить дуже смачно, адже і вишня, і смородина самі по собі досить кислі ягоди, але тут, в поєднанні з пишним, повітряним солодким тестом, вони просто ідеально звучать разом! 
- Борошно - 500 грам
 - Молоко - 200 грам
 - Масло рослинне - 90 грам
 - Дріжджі - 7 грам
 - Смородина - 300 грам (можна брати заморожені)
 - Вишня - 200 грам (можна брати заморожені)
 - Цукор - 200 грам(50 г - в тісто, інше - для начинки)
 - Яйця - 2 штуки
 

1. Молоко подогреем і розведемо в ньому дріжджі і 50 грам цукру. Коли опара почне трохи пінитися, мука харчування, яйця і масло. Вимішати однорідне тісто і залишимо його на годину в теплому місці. Коли підніметься, обминали, ділимо на однакові шматочки. Кожен шматочок розкачати в корж.

2. Окремо змішаємо вишню і смородину. Акуратно кладемо ягоди на коржі.

3. Кожен майбутній пиріжок посипаємо цукром і звертаємо, закриваючи.

4. Кожен пиріжок змажемо зверху збитим яєчним білком, викладаємо на деко, нехай пиріжки постоять півгодини, піднімуться. Після цього при температурі 190 градусів запікаємо 20 хвилин.

5. От і все! Смачного!