Повидло з яблук 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Повидло з яблук виходить ніжним і ароматним. Готую його з шматочками яблук. Звичайно, з повидлом доведеться повозитися, але, повірте, воно того варте! Зберігати повидло можна при кімнатній температурі.
Повидло з яблук можна використовувати як начинку для пирогів і булочок, мазати на батон і просто їсти ложкою з улюбленим чаєм.
Як приготувати повидло з яблук? 
1. Яблука промийте, очистіть від шкірки, плодоніжок і насіннєвий коробки. Поріжте невеликими кубиками.
2. Нарізані яблука викладіть в алюмінієвий таз, засипте їх цукром, не перемішується. Залиште на ніч.
3. Вранці яблучка вже будуть у власному соку, акуратно перемішайте їх і ставте на вогонь. Закип'ятіть і поваріть протягом 8-10 хвилин. Залиште до вечора.
4. Увечері ще раз доведіть до кипіння, поварите протягом 10 хвилин. Перемішайте і залиште до ранку.
5. Вранці заваріть, povarite 15 хвилин, потім залишаємо на п'ять годин. Через п'ять годин доведіть до кипіння і залиште ще на п'ять годин.
6. Потім останній раз доведіть до кипіння і закатати в простерилізовані банки в гарячому вигляді. Засукайте, переверніть догори дном до охолодження.
Зберігати повидло з яблук можна і при кімнатній температурі.
Смачного! 
- Яблука - 5 кілограм
 - Цукор - 3, 5 кілограма
 
Як приготувати повидло з яблук?
1. Яблука промийте, очистіть від шкірки, плодоніжок і насіннєвий коробки. Поріжте невеликими кубиками.
2. Нарізані яблука викладіть в алюмінієвий таз, засипте їх цукром, не перемішується. Залиште на ніч.
3. Вранці яблучка вже будуть у власному соку, акуратно перемішайте їх і ставте на вогонь. Закип'ятіть і поваріть протягом 8-10 хвилин. Залиште до вечора.
4. Увечері ще раз доведіть до кипіння, поварите протягом 10 хвилин. Перемішайте і залиште до ранку.
5. Вранці заваріть, povarite 15 хвилин, потім залишаємо на п'ять годин. Через п'ять годин доведіть до кипіння і залиште ще на п'ять годин.
6. Потім останній раз доведіть до кипіння і закатати в простерилізовані банки в гарячому вигляді. Засукайте, переверніть догори дном до охолодження.
Зберігати повидло з яблук можна і при кімнатній температурі.
Смачного!