Рагу з баклажанів на зиму 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ви любите баклажани? Тоді рагу з баклажанів вам припаде до смаку. Взимку відкрита баночка смачного рагу нагадає про літо, а який аромат часнику…. Обов'язково приготуйте рагу з баклажанів!
Рагу з баклажанів, мабуть, одне з найсмачніших! якщо сумніваєтеся, приготуйте одну-дві порції і оціните блюдо холодним, щоб зрозуміти, чи варто закочувати велику партію. Хай щастить! Мій рецепт, як приготувати рагу з баклажанів на зиму, вам на допомогу! 
- Баклажан - 2-3 штук (великі)
 - Помідори - 3 штуки (великі)
 - Болгарський перець - 3 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Часник - 5-7 зубчиків
 - Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 100 мілілітрів
 

Баклажани вимийте, зріжте у них хвостики. Самі баклажани поріжте великими шматочками.

Обсмажте їх на сковороді в рослинному маслі до появи красивого кольору і напівготовності баклажанів.

Болгарський перець і часник поріжте шматочками, а помідори перекрутити на м'ясорубці.

До баклажанів додайте болгарський перець, часник і помідори. Протушкувати під кришкою до готовності овочів.

В кінці додайте оцет, перемішайте і вимкніть вогонь.

У стерильні баночка утрамбуйте щільно рагу з баклажанів, закатати стерильними кришками. Зберігайте в прохолодному місці.