Рагу з баклажанів смачне 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приготуйте до сімейного обіду або вечері рагу з баклажанів. Смачно, корисний і простий!
Всі овочі треба нарізати кубиком, потім обсмажити на маслі і згасити в томатному соусі. Подаємо як самостійну страву або гарнір. Смачного! 
- Баклажан - 3 штуки
 - Кабачок - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Томатний соус або томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Сіль, перець, спеції, цукор - За смаком
 

Баклажани очистити від шкірки і нарізати кубиком.

Цибулю і моркву нарізати. Лук я нарізала кубиком, а морква натерла на тертці.

1 кабачок нарізати кубиком. Шкірку з овочів я знімаю.

На рослинному маслі обсмажити цибулю.

Додати моркву. Тушкуємо все разом, помішуючи.

Додаємо кабачки і синенькі.

Тушкуємо все разом до готовності. Коли овочі стануть трохи м'якше, додаємо томатний соус, сіль, цукор і спеції за смаком. Тушкуємо до готовності, помішуючи.

Подаємо, виклавши на блюдо або тарілку. Можна додати зелені за смаком.