Рагу з баклажанів з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вони, хто готував баклажан, знають, що до нього потрібен особливий підхід. Буває, що він гірчить, а також погано розм'якшується. Пару раз мої страви зовсім не виходили з-за цього. Але все змінилося.
Найкраще цей овоч готувати в мультиварці, потрібно додати до нього пару трійку інших інгредієнтів і все добре приправити. Саме так і вийшло мою страву. А тепер я для вас описала, як приготувати рагу з баклажанів з куркою. Ситно, просто і оригінально. Спробуйте внести і інші овочі.
- Курка - 400 грам (без кісток)
 - Баклажан - 3 штуки
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Крем - 2 Ст. Ложки
 - Томатна паста - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Суміш перців - За смаком
 - Вода - 1 Чайна ложка
 

Курку промийте і наріжте невеликими шматочками. Покладіть їх в чашу мультиварки і поставте режим "жарка" .

Через 10 хвилин до курки додайте подрібнену моркву з цибулею. Смажте всі разом 5 хвилин.

Почистіть і наріжте баклажан. Додайте його в чашу. Поставте режим "гасіння" з 30-40 хвилин.

У чашці перемішайте томатну пасту з майонезом, сіллю, перцем і водою.

Додайте соус в чашу мультиварки за 5 хвилин до готовності рагу.

До готового рагу можна додати зелень. Смачного!